fbpx

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter!

Sportief

Fietsen met wereldkampioen wielrennen Chantal Blaak!

Ben jij die sportieve dame die op de racefiets toe is aan een nieuwe uitdaging of wil jij gewoon een aantal lekkere trainingsmeters maken?

Dan is de Ladies Ride geknipt voor jullie! We hebben exclusief voor jullie een compleet bewegwijzerde route van 100 km uitgestippeld die jullie dwars door diverse schitterende Zuid-Hollandse natuurgebieden zal leiden. De ronde is voorzien van één gezamenlijk rustpunt. Vanzelfsprekend is het dragen van een helm verplicht en enige ervaring op een racefiets wordt aanbevolen.

Last but not least wordt in het parcours een Strava-segment opgenomen waarin jullie het op zullen  nemen tegen niemand minder dan wereldkampioen wielrennen Chantal Blaak! De winnares van deze challenge kan rekenen op een mooie award!

De Ladies Ride toont haar maatschappelijke betrokkenheid door de deelneemsters de mogelijkheid te bieden op vrijwillige basis een donatie te doen ten bate van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

 

Inschrijven

Wat mag je van ons verwachten?

 • Uitstekende parkeergelegenheid nabij Expo Terrein
 • Medische begeleiding
 • Hulp bij pech onderweg van mobiele fietsenwinkels
 • Duidelijk herkenbare en veilige fietsroutes
 • Fietsen door prachtige natuurgebieden
 • Een unieke Strava-challenge met wereldkampioen wielrennen Chantal Blaak
 • Hapjes en verfrissingen bij zowel start en finish als langs de route
 • Gezelligheid, kraampjes en volop entertainment na de finish op het Expo Terrein
 • Een leuke verrassing
 • Ondersteuning van Het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis

 

Wat mogen wij van jou verwachten?

 • Een stralende glimlach!
Bedrijventeam

Een unieke manier van teambuilding

Op zoek naar een team- of personeelsuitje of gewoon een dagje lekker fietsen met je collega’s? Samen bewegen versterkt het saamhorigheidsgevoel van je organisatie en de Ladies Ride heeft voor elk wat wils! Voor de fietser die het sportieve graag combineert met gezelligheid zijn twee nieuwe en volledig bewegwijzerde routes uitgestippeld van 35 km, 65 km of 100 km die jullie een verrassende kijk zullen geven op enkele prachtige natuurgebieden rondom Rotterdam. Op de diverse rustpunten kan je rekenen op een hapje en een drankje.

Hallo ladies!

Wat gaaf dat je interesse hebt om zondag 22 september mee te fietsen! Wees niet bang dat we te hard gaan, het wordt beslist geen wedstrijd.

We maken er een gezellige dag van op de racefiets. Er is een Strava segment ingebouwd waar we virtueel de strijd met elkaar aan kunnen gaan, deelname daaraan is natuurlijk geheel vrijblijvend. Onderweg geef ik met liefde antwoord op je vragen over het fietsen en/of over de koers. Natuurlijk zal ik ook tips geven onderweg.

Ben jij even enthousiast als ik? Schrijf je dan snel in voor de Ladies Ride en eh….vergeet je helm niet, want die is vanzelfsprekend verplicht!

Sportieve groetjes,

Chantal

 

Ja, ik fiets mee!

Doe mee en…

Reacties van deelnemers

Partners