fbpx

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter!

Vragen?

Natuurlijk hebben we geprobeerd zoveel mogelijk informatie op deze site te vermelden, maar wellicht heb je toch nog vragen. Vind hier een selectie van de meest gestelde vragen. Zit je vraag er niet bij? Neem dan hier met ons contact op.

Wat kost een kaartje?

Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf € 10,00.

 

februari – maart €10,00
april – mei €12,50
juni – juli €15,00
augustus €17,50
september €19,00

Tussen welke afstanden kan ik kiezen?

De Ladies Ride heeft drie afstanden om te fietsen ongeveer 35 km, 65km en 100km.

Waar en wanneer is de Ladies Ride 2019?

Zondag 22 september 2019 in Rotterdam.

Wanneer sluit de inschrijving?

De inschrijving sluit vrijdag 20 september of zodra de limiet is bereikt.

Kan ik na inschrijving mijn afstand nog wijzigen?

Heb jij je ingeschreven voor een bepaalde afstand, maar wil je deze afstand toch wijzigen? Dan kan je dit gewoon via info@ladiesride.nl doorgeven. Wij zullen dit voor je aanpassen.

Hoe kan ik mij inschrijven?

Klik hier en volg de stappen. Mocht het inschrijven onverhoopt niet lukken, stuur dan een e-mail met je vraag naar info@ladiesride.nl. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Als je onverhoopt bent verhinderd om aan het evenement deel te nemen, dan wordt het betaalde inschrijfgeld niet gerestitueerd.

Kan ik een fiets huren?

Voor Ladies Ride kun je al een fiets huren vanaf € 17,50. Dit kan je gewoon bij je inschrijving aanvinken. Op vertoon van je legitimatiebewijs kun je de gehuurde fiets ophalen. De fietsverhuur is vanaf 8.30 uur geopend. De gehuurde fiets moet uiterlijk om 18.00 uur teruggebracht zijn bij de fietsverhuur.

Worden er foto's gemaakt?

Tijdens de Ladies Ride zullen er foto’s gemaakt worden door een professionele fotograaf. Deze foto’s zullen na afloop terug te vinden zijn op onze Facebookpagina.

Hoe steun ik met mijn deelname het goede doel?

De Ladies Ride toont haar lokale maatschappelijke betrokkenheid door de deelneemsters (en sponsors/partners) de mogelijkheid te bieden op vrijwillige basis een donatie te doen ten bate van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Het Sophia is het oudste en grootste kinderziekenhuis van Nederland. Het richt zich op zorg, onderwijs en onderzoek rondom ziekte en gezondheid van kinderen. Een team van ruim 1600 betrokken medewerkers leveren dag en nacht topzorg aan kinderen en hun ouders. Hoge kwaliteit en veiligheid van zorgverlening staat daarbij centraal. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van het Sophia: www.vriendensophia.nl

Is een groepsinschrijving mogelijk?

Ja dat is mogelijk via het inschrijfsysteem.

Is een helm verplicht?

In de startstraat van de Ladies Ride is er een speciaal startvak gecreëerd voor dames die meefietsen met een mountainbike of racefiets. Let op: dit is alleen voor dames die de 100 km route willen fietsen. Tevens is het dragen van een valhelm verplicht; zonder helm mag niet vanuit het eerste startvak vertrokken worden.

Wat moet ik doen in geval van nood?

Bij ernstige medische aangelegenheden moet onmiddellijk 112 worden gebeld. De meldkamer is op de hoogte van het evenement en kent bovendien het parcours. De locatie van een melding is bepalend of u wordt geholpen door onze op standby staande ambulance dan wel door de medicmotor dan wel door een medische hulpdienst in de buurt van het ongeval.

De medische hulpdienst in de buurt van start/finish is bereikbaar op 06-52376653.

Waar kan ik de Algemene Voorwaarden inzien?

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Wat zijn de kosten voor deelneming?

Je kan meedoen vanaf € 10,-

Hoe blijf ik op de hoogte van het laatse nieuws?

In de weken naar aanloop van het evenement ontvang je een aantal nieuwsbrieven, met daarin allerlei leuke informatie en nuttige tips over de fietstocht. Of volg ons op Facebook, Instagram of Twitter.

Waar kan ik een bedrijventeam aanmelden?

Bij inschrijving voor Ladies Ride Bedrijventeam kun je eenvoudig het vakje aan vinken in het inschrijfformulier. Iedereen kan het bedrijventeam pakket boeken. Je hoeft dus niet met een groep te zijn.

Zijn mannen ook welkom op de Ladies Ride?

Je kunt je partner gerust meenemen naar de Ladies Ride. In de Expo Terrein is een terras aanwezig en gedurende de middag is er een gezellig entertainment programma.

Waar vind ik het online magazine?

Het Online Magazine wordt voorafgaand aan de Ladies Ride gecommuniceerd en bevat naast enkele leuke achtergrondartikelen ook praktische informatie over de fietstocht zelf.

Hoe kan ik met het openbaar vervoer komen naar de Ladies Ride?

Het dichtstbijzijnde station is Metrostation Nesselande. Vanaf hier is het slecht vier minuten lopen naar de start. Op www.9292ov.nl vind je informatie over reistijden. Er wordt grote drukte verwacht bij het vervoer van de deelneemsters. Houd dus rekening met een langere reistijd. Het is NIET toegestaan om de fiets mee te nemen in de metro.

Is er een prijs voor als ik me origineel of opvallend aankleed?

Wie wordt de origineelste of opvallendste deelneemster tijdens de Ladies Ride? Fiets mee in je leukste of kleurrijkste outfit en win een van de speciale prijzen! Deze prijzen worden op het podium uitgereikt aan het einde van de middag.

Wat moet ik doen als ik pech heb met mijn fiets?

Bij de start en onderweg zijn mobiele fietsenmakers om allerlei ongemakken aan de fiets op te lossen zoals een lekke band of een kapotte remkabel. Het materiaal dat vervangen is dient bij de bus afgerekend te worden en voor de montage zal een kleine bijdrage gevraagd worden. U hoeft voor deze dienst geen contant geld mee te nemen, er kan ook gepind worden. Voor kleiner nood (zoals het oppompen van een band) wordt niets in rekening gebracht: de monteurs zijn zeer service gericht! Bepaal uw locatie voordat u de mobiele fietsenmaker belt – dat scheelt enorm veel tijd!

Waar kan ik het dagprogramma vinden?

Bekijk hier het programma.

Kan ik samen starten?

Samen starten is natuurlijk mogelijk. Ook al heb je eerder of juist later ingeschreven dan je vriendinnen en hebben jullie heel verschillende startnummers. Ga met je vriendinnen, collega’s of familieleden gewoon samen in het startvak staan en jullie kunnen de hele route samen (uit)rijden.

Zijn er toiletten aanwezig?

Ja, bij de startlocatie en op het gezamenlijke rustpunt zijn toiletten aanwezig.

Ik heb verkeerde gegevens ingevuld, wat nu?

Schrijf je niet opnieuw in, maar stuur een e-mail naar info@ladiesride.nl In deze e-mail vermeld je duidelijk wat er mis is gegaan bij de inschrijving en wat de juiste gegevens moeten zijn. De organisatie van de Ladies Ride zal de gegevens corrigeren.

Partners