fbpx

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter!

Yoga Workshop

Volg gratis* een yoga workshop

Close your eyes and open your mind… IT’S YOGA TIME! Bij de Ladies Ride kunnen jullie nu ook yoga workshops volgen van Hot Yoga Place! Wat kies jij? Relaxt beginnen (én) of relaxt eindigen?

*Als deelneemster van de Ladies Ride kan je gratis meedoen! We hebben 20 plekken per Yoga workshop (vol=vol). Aanmelden op de dag zelf en/of via onze verschillende Facebook events hier.

Wat kun je verwachten?

Bij deze workshop beginnen we met Zonnegroet A en Zonnegroet B uit de Yang Yoga. Hierna gaan wij over op de Yin Yoga. Deze les is dus een combinatie-les van de Yoga Power Flow en de Yin Yoga. Dit is een rustige vorm van yoga gericht op het stretchen van het bindweefsel. Yin Yoga is herstellende yoga waarbij de houdingen 3 tot 5 minuten worden vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een Yin Yoga les dat de meeste deelneemsters aanspreekt. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam.

Meer weten over Yoga van HotYogaPlace? Kijk dan even hier

Doe mee en…

Reacties van deelnemers

Partners