fbpx

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter!

Foodtrucks

Foodtrucks tijdens Ladies Ride!

De Ladies Ride heeft nu wel een heel lekker nieuwtje!  Dit jaar is er niet alleen een heleboel gezelligheid te vinden op het Expo terrein, maar jullie mannen en kinderen kunnen zich hier de hele dag vermaken bij onze Foodtrucks!   Ook als je niet fietst heb je alsnog reden om 9 september naar Rotjeknor te komen! Hieronder kun je de deelnemende foodtrucks zien!

De BaristaBus

De BaristaBus staat voor het op een duurzame manier serveren van kwalitatief goede koffie in een gastvrije en gezellige omgeving. Naast het serveren van de beste koffie, vinden we het belangrijk om het verhaal achter de koffie te vertellen. We informeren mensen graag over elk onderdeel van het koffieproces; van het duurzaam verkrijgen van onze eerlijke koffiebonen tot de werking van onze authentieke Italiaanse koffiemachines en de verschillende malingen. Ons team van professionele barista’s zorgt ervoor dat elk kopje koffie met zorg wordt bereid en daar zijn we trots op. Ze hebben van hun hobby hun werk gemaakt en dat is terug te zien aan het plezier waarmee wij onze gasten een gedenkwaardig koffiemoment aanbieden.

Good Munchies Tosti & More

Wij zijn Good Munchies Tosti & More! Een Good Munchie is een onweerstaanbaar gevoel om iets lekkers te eten en bij ons kun je terecht voor die lekkere trek.

Wij hebben verrassende tosti’s, dat is al een stukje More dan dat u gewend bent, een klein tipje van de sluier is onze Hangover Tosti met Surinaamse bami, gebakken ei & uitjes, zo ook onze variant op de vlamtosti, de Explosive, en onze home made pulled chicken tosti, maar ook zijn wij er voor u voor de Classic-one. Wij serveren onze tosti’s met nacho’s of chips en heerlijke sauzen.

Tijdens de Ladies Ride hebben wij ook een Nacho-snack met galapenos, grilled cheese en guacamole dip.

JP Cocktails

JP Cocktails staat voor heerlijke cocktails van kwaliteit. Originele recepten, verse sappen en een goede glimlach.

Kom genieten van onze cocktails variërend van Tiki, zoet, fris, classics of sterk maar allen verrassend lekker.

Daarnaast maken wij de lekkerste “Power juices”, deze vers geperste sappen van onze slow juicer zitten bomvol vitamines en zijn super verfrissend.

Kom met ons kennismaken aan de bar dan laten wij jullie graag iets lekkers proeven. Cheers

Doe mee en…

Reacties van deelnemers

Partners